Máte 18 alebo viac rokov?

Tieto sekcie sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov. Prosíme potvrďte svoj vek.

Táto webová stránka používa súbory cookies. Viac informácií nájdete v dokumente Ochrana osobných údajov.

© 2018 VÍNO MRVA & STANKO, a.s.,
25.05.2021

Letná grilovačka v MRVA & STANKO 2021

Letná grilovačka v MRVA & STANKO  2021

Vypredané, ďakujeme!

Srdečne vás pozývame na 1. ročník podujatia Letná grilovačka v MRVA & STANKO 2021. Pivnice nášho vinárstva sa otvoria v sobotu 3. júla 2021 od 13:00 do 21:00 h.

Budete mať jedinečnú možnosť ochutnať vína z ročníka 2020, ale aj nové červené vína starších ročníkov, ktoré doteraz vyzrievali v našej sudovej pivnici. Samozrejmosťou budú sezónne grilované špeciality našich kuchárov. 

Popri degustácii vín budete môcť nahliadnuť do pivníc a archívov, kde odpočívajú vína MRVA & STANKO a od 17:00 sa započúvať do vystúpenia hudobnej skupiny.

O dostupnosti vstupeniek je možné sa informovať v našej vínotéke. 

Cena vstupenky je 25 €. Cena vstupenky obsahuje 10 kupónov na degustáciu vína, pohár s gravírom MRVA & STANKO a kupón na nákup vína v hodnote 5 €.

Počet vstupeniek je limitovaný na 200 ks. Ďalšie degustačné kupóny si bude možné dokúpiť priamo vo vínotéke MRVA & STANKO.


Deň mladých vín v MRVA & STANKO 2018

 

Čo ak sa podujatie Letná grilovačka v MRVA & STANKO neuskutoční?

V prípade zrušenia podujatia z dôvodu pandemických opatrení, alebo zlého počasia, máte dve možnosti, ako naložiť so zakúpenou vstupenkou:

  • 1. Pri zakúpení online cez portál Wisomm môžete vstupenku bezplatne stornovať a bude Vám vrátená plná suma.
  • 2. Pri zakúpení cez našu vínotéku (osobne, alebo online) je možné vstupenku ďalej využiť na naše nasledujúce jesenné podujatie Vône jesene 2021, alebo môžete vstupenku do 19. júla 2021 stornovať a bude Vám vrátená plná suma. Je potrebné mať doklad o kúpe.