Máte 18 alebo viac rokov?

Tieto sekcie sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov. Prosíme potvrďte svoj vek.

Táto webová stránka používa súbory cookies. Viac informácií nájdete v dokumente Ochrana osobných údajov.

© 2018 VÍNO MRVA & STANKO, a.s.,
31.07.2018

Chute jesene v Mrva & Stanko

Chute jesene v Mrva & Stanko

Vôbec po prvýkrát sa otvoria dvere vinárstva Mrva & Stanko v septembri, mesiaci kedy sa začína vo vinohradoch zber prvého hrozna a v pivnici rozvoniava burčiak.

8. septembra 2018 od 13:00 do 21:00 budete mať jedinečnú možnosť ochutnať hrozno z rôznych odrôd, prvý burčiak, vína z ročníka 2017 a samozrejme sezónne špeciality našich kuchárov, ktoré k tomuto ročnému obdobiu nezameniteľne patria.   

Popri degustácii vín budete môcť nahliadnuť do pivníc a archívov, kde odpočívajú vína Mrva & Stanko a od 17:00 sa započúvať do slovenskej ľudovej hudby v podaní skupiny FidliCanti.
 
Vstupenky je možné zakúpiť online cez Wisomm (online predaj vstupeniek je ukončený), alebo priamo vo vínotéke Mrva & Stanko. Cena vstupenky je 15€, obsahuje 10 kupónov na degustáciu vína, pohár Stölzle s gravírom Mrva & Stanko a kupón na nákup vína v hodnote 5€. Ďalšie degustačné kupóny si bude možné dokúpiť priamo vo vínotéke Mrva & Stanko.

Počet vstupeniek je limitovaný na 200 ks

Pre viac informácií o podujatí nás môžete kontaktovať e-mailom: vinoteka@mrvastanko.sk, alebo na telefónnom čísle: +421 33 59 147 14