Máte 18 alebo viac rokov?

Tieto sekcie sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov. Prosíme potvrďte svoj vek.

Táto webová stránka používa súbory cookies. Viac informácií nájdete v dokumente Ochrana osobných údajov.

© 2018 VÍNO MRVA & STANKO, a.s.,
18.09.2019

4 jesenné novinky vo vínotéke Mrva & Stanko

4 jesenné novinky vo vínotéke Mrva & Stanko

ážení milovníci vín Mrva & Stanko

Sortiment vinárstva sa rozrástol o posledné štyri vína kolekcie pre rok 2019. Vina bude možné zakúpiť už od stredy 18. septembra vo vínotéke, ktorá je otvorená od 8:00 – 12:00 a od 12:30 do 16:30 a nachádza sa v areáli VÍNO MRVA & STANKO, Orešianska 7/A, Trnava (pozrieť na mapách Google). 

V prípade záujmu o kompletnú ponuku našich vín nás môžete kontaktovať telefonicky 0911 746 911, alebo e-mailom predajna@mrvastanko.sk

RIZLING RÝNSKY Galileo (Častkovce), roč. 2018, neskorý zber, suché

Víno žltozelenej farby sýtejšieho odtieňa, s výraznou a zároveň elegantnou minerálno-ovocnou vôňou, najmä nelúpaných citrusových plodov a sušených hrozienok, obohatenou o interesantné minerálno-zemité tóny. Chuť vína je štruktúrovaná, s medovo-minerálnou textúrou. Prečítajte si viac o tomto víne v článku Víno z Galileovej nádoby

CABERNET SAUVIGNON (Kamenný Most), roč. 2017, výber z hrozna, suché

Víno rubínovo granátovej farby tmavého odtieňa, s výraznou ovocnou vôňou s dominanciou čiernych ríbezlí a grafitu, podporená odrodovou korenistosťou. Chuť vína je koncentrovaná, so šťavnatými tónmi kôstkového ovocia, podporená výbornou štruktúrou kyselín a tanínov, pikantnou korenistosťou a ovocnou dochuťou.

PINOT NOIR (Rulandské modré) (Čachtice), roč. 2016, výber z hrozna, suché

Víno svetločervenej farby, s vôňou ostružiny maliny a moruše, s noblesnými podtónmi kôstkového ovocia, jesenného lístia a čierneho korenia. V chuti je víno príťažlivo ovocné, s pevnými trieslovinami a dlhou dochuťou.

WINEMAKER’S CUT CUVÉE Hron~Váh~Rimava~Rudava (D. Orešany), ročník 2017, suché

Odrody Hron, Váh, Rimava, Rudava, tzv. „modré rieky“ patria medzi slovenské novošľachtence, ktoré vyšľachtila Dorota Pospíšilová.
Víno tmavorubínovej farby a komplexnej podmanivej vône čiernych ríbezlí a tmavého lesného ovocia, najmä čučoriedok a černíc, obohatenej o tóny grafitu a tabaku. Chuť vína prekypuje zamatovou bohatosťou, s ovocnosťou tmavého bobuľového ovocia, delikátnou korenistosťou, ovocno-koňakovými tónmi, vynikajúcou štruktúrou kyselín a tanínov a skvelou dochuťou.